| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kedzier15 Goniec

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 3:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Poszukaj na tym forum , a znajdziesz jak można zrobić diagram. Administrator zakładał chyba jakiś osobny temat z tą informacją. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 3:53 pm Temat postu: |
|
|
|
Ale ten sposób dotyczy tylko tego forum (i innych za zezwoleniem "az").
Ja w konkursie stosuję inną możliwość. Jeżeli sam masz wstawić diagram (jak ja) to możesz go zrobić jako rysunek i umieścić na serwerze, a wtedy ... pewnie już wiesz. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 2:25 pm Temat postu: |
|
|
|
| seadog napisał: | | Przepraszam za te spamy ale pierwszy raz robie coś takiego i nie wiem za bardzo gdzie się zareklamować. |
Właśnie miałeś okazję się przekonać, że nie warto spamować reklamą pokojów kurnikowych na nicku z nabitym rankingiem, bo mogą Ci go zablokować.  |
|
| Powrót do góry |
|
hutek Nowy

|
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 9:31 pm Temat postu: brawo niechzyje pluralizm forumowy |
|
|
|
zgłaszam dodatkowe forum , szczególnie dla tych którzy graja na kurniku i graczy z małopolski
Straona autorska 11-latka.. proszę o wyrozumiałość...
cos nie działa , ale może zacznie.... |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 9:37 pm Temat postu: Re: brawo niechzyje pluralizm forumowy |
|
|
|
| hutek napisał: | | cos nie działa , ale może zacznie.... | Byłem, obejrzałem, faktycznie nie działa coś . Na pewno zacznie! Powodzenia  |
|
| Powrót do góry |
|
locker Nowy

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 12:41 am Temat postu: |
|
|
|
Ja mam fajne już nawet troszkę rozwinięte forum szachowe www.chess.glt.pl
Ostatnio zmieniony przez locker dnia Sob Kwi 08, 2006 4:08 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 4:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Znowu podgląd "nie dla gości" = z daleka omijać. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
locker Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 6:00 pm Temat postu: |
|
|
|
| locker napisał: | teraz wejdź i zobacz to forum! ale się rozrosło  |
Pozostaje zacytować tpp:
| tpp napisał: | | Znowu podgląd "nie dla gości" = z daleka omijać. |
|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 10:15 am Temat postu: |
|
|
|
| locker napisał: | | Ja mam fajne już nawet troszkę rozwinięte forum szachowe www.chess.glt.pl |
Nie zdziwę się, jeśli kiedyś znajdę informację o tym forum wydrapaną od wewnętrznej strony drzwi publicznego klopa. W spamowaniu autoreklamą to forum wspięło się na niedościgły poziom; nie da się posiedzieć 15 minut w kurniku żeby nie przeczytać o nich na ogólnym czacie. A i na to forum zapuszczają zagony, choć ktoś ten spam wyciął, zanim zdążyłem odpisać (pewnie taka polityka, p z s z a c h w ogóle na indeksie, wygwiazdkowywane na miejscu ).
Ale ponieważ każdej akcji towarzyszy reakcja, mam ja słówko do ojców prowadzących: dno. Siedlisko dzieciaków neostrady, o których gdzieś tu pisał Last_Knight. Marna poróba podrobienia forum MSZ; powielone działy, tematy, wątki. Tylko średni poziom użytkowników do tego nie dostaje, pewnie dlatego 80% postów tam to jednozdaniowe pjuki w stylu: "Moim ulubionym szachistą jest Kasparow" - "Moim też" - "A moim Karpow" - "Kasparow jest od niego lepszy" - "Nie zgadzam się" - "A to nie ten sam gość?" itd... Żenada.
Ten wątek dobrze pokazuje, jak toto działa: jeden troll przeżyna wątek z naszego forum nawet nie zmieniając tytułu i nie zdając sobie sprawy, że zamieszcza pozycję nie oryginalną, ale odwróconą przeze mnie , drugi mu odpowiada i temat umiera. Bo za ciężko gadać o inteligencji, nawet silników .
Mattihau, co ty tam robisz Chyba nie zaprzedałeś się za rangę moderatora  _________________ pay attention or pay the price
 |
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
mattihau Hetman

|
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 12:40 pm Temat postu: |
|
|
|
| Cytat: | | Mattihau, co ty tam robisz Chyba nie zaprzedałeś się za rangę moderatora |
hmm nie za to napewno nie bo czytam dalej szachiste i dalej pzszach i czasem i tu i tam cosik pisnę
a co do tego forum to staramy się je rozwijać i polepszać moim zdaniem juz widać znaczną poprawe !
a ciekawych ludzików można spotkać i tu i tam i na każdym innym forum a że tam pisuje troche moich znajomych to i ja
a i co do: | Cytat: | | Ale tych for (kurcze, jak to się odmienia...) się namonożyło, ale i tak jestem zdania, że te jest najlepsze |
ja też jestem za połączeniem kilku mniejszych for w jedno wieksze im więcje użytkowników tym więcej wiedzy szachowej i więcej tematów do dyskusji ! _________________ Mateusz Hauschild
gg : 5806589 |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 11:33 pm Temat postu: |
|
|
|
| Strider napisał: | Ale tych for (kurcze, jak to się odmienia...) się namonożyło, ale i tak jestem zdania, że te jest najlepsze  | TE to znaczy Forum Magazynu Szachista  _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 1:11 pm Temat postu: |
|
|
|
Oczywiście, że chodziło mi o forum Magazynu Szachista. |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 11:53 am Temat postu: |
|
|
|
| brainw0rker napisał: | | (...)Ten wątek dobrze pokazuje, jak toto działa(...) |
Zobaczcie, co teraz jest pod tym linkiem Czy to nasz Admin Niewidzialna Ręka zadziałał  _________________ pay attention or pay the price
 |
|
| Powrót do góry |
|
|