| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
acidity Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2003 7:12 pm Temat postu: |
|
|
|
MASZ RACJE!!!!!!!!
JAK PORAZ PIERWSZY POJAWILEM SIĘ NA FORUM TO ZDZIWIŁEM SIĘ ŻE TAK MAŁO UŻYTKOWNIKOW TU PISZE A WOGULE DAWNO NIKT NIC NIENAPISAŁ NOWEGO  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
az Administrator

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2003 10:31 pm Temat postu: Re: Użytkownicy |
|
|
|
| Lysy napisał: | Wydaje się że strona Szachisty odwiedzana jest często, jednak na forum prawie nikt nie pisuje, zastanawiające  |
Po prostu wiekszosc szachistow jest malo aktywna i/lub nie potrafi poslugiwac sie internetem.
Strona forum spamowanego przez MarcinaZ jest odwiedzana czesciej niz szachista.com, bywa ze i 2-3 krotnie czesciej, mimo to forum jest tam malo uzywane chociaz:
1. mozna wypowiadac sie bez rejestracji
2. jest mnostwo goracych tematow, tyczacych sie wlascicieli strony (oplaty rankingowe i inne)
3. jest mnostwo osob bezposrednio zwiazanych ze strona
4. niektorzy uzytkownicy tamtego forum spamuja gdzie sie da swoje forum
Dodatkowe info o wiadomej stronie:
1. 25% postow napisalo 2 uzytkownikow
2. 34% postow napisalo 5 uzytkownikow
3. 67% postow napisalo 20 uzytkownikow
4. 30% postow napisali goscie (anonimowi uzytkownicy)
5. 12.6% calosci stanowi forum dla zarejestrowanych
6. zarejestrowanych uzytkownikow: 183
Ostatnio zmieniony przez az dnia Pią Sty 16, 2004 10:38 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Wto Gru 30, 2003 6:15 pm Temat postu: |
|
|
|
Zagladam tu po kilkudniowej przerwie i .... tu sie rzeczywiscie nic nie dzieje. To tez po czesci moja wina, ale ja sie tylko zniechecilem swoimi nieudanymi tematami, bo co ktos napisal to Qrakowy zaraz psul ten temat i nadawal sie jedynie do skasowania.
A temat z analiza: to juz bylo - analizy naszych partii mialy byc ale nic z tego bo ktos ciagle pisal "hehe" i "wrrr" zamiast komentarza. |
|
| Powrót do góry |
|
az Administrator

|
Wysłany: Wto Gru 30, 2003 7:34 pm Temat postu: |
|
|
|
| arkoski napisał: | Zagladam tu po kilkudniowej przerwie i .... tu sie rzeczywiscie nic nie dzieje. To tez po czesci moja wina, ale ja sie tylko zniechecilem swoimi nieudanymi tematami, bo co ktos napisal to Qrakowy zaraz psul ten temat i nadawal sie jedynie do skasowania.
A temat z analiza: to juz bylo - analizy naszych partii mialy byc ale nic z tego bo ktos ciagle pisal "hehe" i "wrrr" zamiast komentarza. |
Nic sie nie dzieje przede wszystkim dlatego ze i TY nic nie robisz zeby sie dzialo
Problem z mala aktywnoscia zalezy takze od szybkiego zniechecania sie. Ten kto ma cos do powiedzenia powinien pisac i nie zwazac na to, czy wzbudzi ogolny entuzjazm, czy jego post pozostanie bez odpowiedzi, albo prawie bez odpowiedzi. Jesli pisze dobrze, pozytecznie, ciekawie i regularnie z czasem jego praca zacznie dawac owoce.
Aktywnosc i regularnosc to podstawa budowania czegokolwiek. Z lewej strony umiescilem specjalne menu dla aktywnych, dzieki ktoremu kazdy moze wzbogacac strone dla siebie i innych.
Przy okazji jak ktos ma ciekawy pomysl na ankiete na strone glowna, prosze zglaszac propozycje.
Ostatnio zmieniony przez az dnia Pią Sty 16, 2004 10:38 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
erazor Pion

|
Wysłany: Czw Sty 01, 2004 5:00 pm Temat postu: |
|
|
|
Włśnie!!! a z tym będą problemy |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Sob Sty 03, 2004 5:42 pm Temat postu: |
|
|
|
TO co ? Ktoś ma pomysł jak zorganizować turniej lub na jakiś gorący temat który przyciągnie innych uzytkowników _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Sob Sty 03, 2004 6:41 pm Temat postu: |
|
|
|
Jakiegos pomyslu nie ma ale moge powiedziec co mnie zwabilo tutaj  Jest to ta ramka, w której sie przewijaja tytuly tematów z forum. Plus dla dmina |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Sob Sty 03, 2004 7:38 pm Temat postu: |
|
|
|
Mam pomysł jak rosławic forum
Trzeba zamieścić reklame o forum szachisty w magazynie szachista
Albo na stronie głownej szachisty.cim zamieścić :
Najciekawsze tematy na forum i kilka wpisów!!  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
|