Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

moderowanie forum!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Magazyn Szachista
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
MarcinZ
Pion
Pion

PostWysłany: Sob Gru 20, 2003 5:09 pm
Temat postu: moderowanie forum!
Odpowiedz z cytatem

admin zablokowal mi wysylanie prywatnych wiadomosci.
DLACZEGO?
dlatego ze pisze prawde o filipowiczu?
niech mi admin odpowie dlaczego nie kasuje bezsensownych wpisow Qraqowego tylko normalnym ludziom blokuje prywatne wiadomosci.
zarejestruje sie na innych nickach i wtedy wysle to co mam innym do wyslania.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

az
Administrator
Administrator

PostWysłany: Sob Gru 20, 2003 5:48 pm
Temat postu: Re: moderowanie forum!
Odpowiedz z cytatem

MarcinZ napisał:
admin zablokowal mi wysylanie prywatnych wiadomosci.
DLACZEGO?
dlatego ze pisze prawde o filipowiczu?
niech mi admin odpowie dlaczego nie kasuje bezsensownych wpisow Qraqowego tylko normalnym ludziom blokuje prywatne wiadomosci.
zarejestruje sie na innych nickach i wtedy wysle to co mam innym do wyslania.

zblokowalem ci wysylanie wiadomosci za to ze spamujesz innych uzytkownikow tym samym tekstem reklamujacym inne forum (na innym forum za cos takiego dostalbys bana) - mam skrypt ktory automatycznie informuje mnie o niektorych "nazwach"...

O Filipowiczu piszesz kłamstwa, podobnie jak wielu twoich kolegow z wiadomego forum. Jak kazdy awanturnik niewiele wiesz ale oczernic musisz...

Posty bez sensu kasuje kazdemu, Quarkowemu i innym tez.

zarejestruj sie na innych nickach i probuj spamowac to zbanuje cale *jgora.dialog.net.pl a jesli to nie pomoze wysyłanie wiadomosci standardowo zostanie zablokowane dla nowych uzytkownikow

Ostatnio zmieniony przez az dnia Pią Sty 16, 2004 10:39 pm, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

acidity
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Gru 20, 2003 7:59 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z adminem Cool Nie powinno się przychodzić na forum tylko po to, aby narzucać innym przeniesienie się na inne forum. Rozumiem Marcinie, że znasz osobiście pana Filipowicza i stąd wynika twoje przekonanie, że to, co piszesz to prawda, czy tak jest?
Co do forum o którym mowa, to chamstwo które tam panuje jest bardziej uciążliwe niż tutaj, dlatego że tam cię obsmarują subtelnie, z "klasą", w taki sposób abyś nie mógł im zarzucić że cię obrażają, a tu nawrzuca ci jakiś *** i tyle. Nikt nie weźmie tego, co on napisze na poważnie. Do tego szanse na nawiązanie równorzędnej dyskusji na powyższym forum z kimś, kto uważa się za lepszego i mądrzejszego od ciebie jest znikome. Tam praktycznie podczas każdej dyskusji musi być jakiś wątek osobisty. W dyskusji z większością użytkowników musisz im przytakiwać, bo w przeciwnym wypadku cię zajadą. Tu nie ma tej fałszywości i tego jadu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Magazyn Szachista
Strona 1 z 1