| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Last_Knight Goniec

|
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 11:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie grałem na u22 i nie znam tamtejszych GO. Pamiętam, że Ariakis i Xel zawsze byli w porządku. Sam nigdy bana nie dostałem, a i nikt z moich znajomych nie dostał bana niesłusznie, więc się z nieuczciwością ze strony GO nie spotkałem... przynajmniej na razie  . _________________ "Czasami myślę, że Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje możliwości"
//Oscar Wilde// |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 11:44 pm Temat postu: |
|
|
|
Na wielu uni były tego typu oszustwa.To , które wkleiłem miało miejsce jak dobrze pamiętam na uni1.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 7:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 1:04 am Temat postu: |
|
|
|
Ostatnio mi się ujawnił jeden z forumowiczów (deczko nieśmiały), co go dłuuugo nie było między nami bo ... gra nocami (dniami też) w okręciki. A flotylę to on maaa ...
A niektórzy mieli nadzieję, że zostanie szachistą ...
A on poświęcił młodość na 3 gierki:
ogame http:\\www.ogame.pl
galaxywars http:\\galaxywars.pl
space pioneers http://pl2.space-pioneers.net
szuka jeszcze 2 takich gier!
ciekawe kiedy się opamięta
(jest zezwolenie forumowicza na powyższą publikację) _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 11:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Podpowiem, że "w tym temacie" się jeszcze nie wypowiadał.
Po mojej z nim rozmowie (i przypomnieniu tego tematu), od kilku dni po raz pierwszy przespał 7 godzinek (podobno flotylla wracała z wyprawy). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
Last_Knight Goniec

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 1:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Tez fajne. Ale to dlatego, ze od ogame różni się jedynie paroma drobiazgami(jedyna duża różnica między grami to wygląd wszechświata)
| tpp napisał: | | ... od kilku dni po raz pierwszy przespał 7 godzinek (podobno flotylla wracała z wyprawy). |
7h ciągłego snu... szczęśliwiec
Może zaczniemy ustalać rekordy szachistów ogameholików?
1. Kto był w top30 na więcej niż 3 uni naraz ?
2. Kto miał 2 starcia tytanów w odstępie krótszym niż 8h(na jednym uni) ?
3. Kto miał największy awans w statystykach(u mnie maks +1837 miejsc w początkach u34)? _________________ "Czasami myślę, że Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje możliwości"
//Oscar Wilde// |
|
| Powrót do góry |
|
Ediii Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 11:56 pm Temat postu: |
|
|
|
Taaa.... Chciałbym żeby tak było. Niestety, to ja właśnie dostałem 15 rakietami. Liczę straty i serce mi pęka. Ale wojna ma swoje prawa. Najpierw ja im wcześniej podesłałem ponad 100 ( łącznie było 180 - popisowa akcja całego sojuszu ), a teraz sam dostałem 15....  ((. W sumie to mój sojusz ma parę wojen na raz... Na szczęście inni wrogowie tak mocno się nie starają. Najgorsze jest to że cierpi na tym moja nauka... Na uczelni od dawna różowo nie jest, niedosypiam, przytyłem, zacząłem nawet zapominać jak kurnik wygląda...  ((. _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 12:22 am Temat postu: |
|
|
|
Zapomniałbym. Przychodzę któregoś dnia z jazdy ( prawko robię ), patrzę a tu nad biurkiem wisi przyczepiona do ściany kartka formatu a4 z wierszykiem następującej treści:
" MANIFEST:
Nie chcę podwyżki, po co trzynastki,
to wszystko tylko szczęścia namiastki.
A szczęście dla mnie to praca szczera:
szesnaście godzin przy komputerach.
Nie wzbraniaj ojcze ! Precz z oczu matko !
Nie dla mnie żona i dzieci stadko !
Jeść, spać, dorastać - ja pragnę w biurze !
I umrzeć ! - Z DŁOŃMI NA KLAWIATURZE. "
I do tego rysunek takiego czadowego szkielecika opartego o biurko z monitorem  .
Chyba ktoś mi próbował coś dać do zrozumienia  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
Last_Knight Goniec

|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 5:01 pm Temat postu: |
|
|
|
| petrosjan napisał: | | Taaa.... Chciałbym żeby tak było. Niestety, to ja właśnie dostałem 15 rakietami. Liczę straty i serce mi pęka... |
Mój sąsiad dostał w prezencie 200 rakiet, potem jego flota poszła na śrubki o wartości 230%... chyba go to poirytowało bo postanowił, że też mnie zrakietuje....
| Cytat: |
02-06 10:12:42 Dowództwo floty Atak rakietowy
1 rakieta z planety merkury[y:xyz:z] trafił w twoją planetę Hello My Friend y:xyy:z !
Cele:
Napotkana obrona
|
Jaki pech, że rakiety niszczą obronę na planecie, a ja takowej nie posiadam
Jego układ nerowowy już tego nie wytrzymał i dostałem wiadomość o jakże głębokim przekazie....
" [cenzura] TY [cenzura]!!, MYSLISZ SOBIE ZE [Cenzura^2]..... cenzura, cenzura, cenzura...."
Niektórzy podchodzą do tej gry zbyt poważnie....
| Cytat: | Chyba ktoś mi próbował coś dać do zrozumienia . |
Nie moga znieść, że jesteś lepszy w ogame  _________________ "Czasami myślę, że Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje możliwości"
//Oscar Wilde// |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 8:02 pm Temat postu: |
|
|
|
| Last_Knight napisał: | | Mój sąsiad dostał w prezencie 200 rakiet, potem jego flota poszła na śrubki o wartości 230%... |
To gratuluję. Widzę że ładnie sobie poczynasz.
| Last_Knight napisał: | | " [cenzura] TY [cenzura]!!, MYSLISZ SOBIE ZE [Cenzura^2]..... cenzura, cenzura, cenzura...." |
To już szczyt głupoty - kandydat na bana bez urlopu .
A na ogame wcale taki dobry nie jestem... Zaniżam nawet średnią mojemu sojuszowi . Mamy 120k na osobę, a ja biedny mam tylko 90... . Ten manifest miał być raczej wkazaniem niezdrowego trybu życia, niż odzwierciedleniem zazdrości o moje ogamowe punkciki . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 7:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja już dawno nie gram w ogame  . Space-pioneers lepsze ( http://www.space-pioneers.net ). Gram na 3 gali gdzie mam flotę obecnie na 69 miejscu i mogę sobie nieco poszaleć  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 7:56 pm Temat postu: |
|
|
|
Hehe, u mnie pół znajomych gra na ogame.pl:]
Fajna gra ten ogame, te Twoje space-pioners jakieś drętwe:P |
|