| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KROLik Nowy

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2005 6:49 pm Temat postu: Chessmaster 9000 PO POLSKU |
|
|
|
Gdzie można kupić orginalnego Chessmastera 9000, ale PO POLSKU???
Mam Chessmastera 10th po Angielsku, ale słyszałem, że Chessmaster 9000 został spolszczony...
Najlepiej proszę o link do jakiegoś sklepu internetowego gdzie można go kupić... Na Allegro już sprawdzałem, niestety nie ma  |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Wto Lut 15, 2005 10:34 am Temat postu: |
|
|
|
Obawiam się, że ten program nie został spolszczony. Nigdzie nie znalazłem wersji PL. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
Pawlo Nowy

|
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 7:22 pm Temat postu: ChessMaster - spolszczenie |
|
|
|
Poszukuję spolszczenia do chessmastera 9000 czy wiecie skąd można to ściągnąć
P.S. Może wiecie skąd ściągnąć polską wersję? |
|
| Powrót do góry |
|
wojtzuch Hetman

|
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 8:18 pm Temat postu: Re: Spolszczenie??? |
|
|
|
| Pawlo napisał: | Poszukuję spolszczenia do chessmastera 9000 czy wiecie skąd można to ściągnąć
Lektora (Waitzkin, Christiansen) na pewno nie spolszczysz, podobnie syntetyzera mowy. A do menu i "królowa bije konia" chyba nie potrzeba spolszczenia?
Co do polskiej wersji, to w ogóle była taka? Jeśli chodzi o piraty, to i tak nikt nie podałby tu łączy (i tak każdy je zna ). |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 11:37 am Temat postu: Re: Spolszczenie??? |
|
|
|
| wojtzuch napisał: | | Pawlo napisał: | Poszukuję spolszczenia do chessmastera 9000 czy wiecie skąd można to ściągnąć
Lektora (Waitzkin, Christiansen) na pewno nie spolszczysz, podobnie syntetyzera mowy (...) |
On pyta o 9000!
Nie wiem gdzie ściągnąć spolszczenie, ale spróbuj tu: http://www.empik.edu.pl/
Oni mają sposób na rozwiązanie Twojego problemu  _________________ pay attention or pay the price |
|
| Powrót do góry |
|
wojtzuch Hetman

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 11:43 am Temat postu: Re: Spolszczenie??? |
|
|
|
| brainw0rker napisał: |
On pyta o 9000! |
Ano tak, zasugerowałem się tym, że w Dziewiątce też jest pełna akademia (tzn. ktoś pisał, że jest) --- zrozumiałem, że jest i lektor (nie znam Dziewiątki). Natomiast z tym syntetyzerem to się faktycznie zagalopowałem (?)  |
|
| Powrót do góry |
|
Pawlo Nowy

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 3:34 pm Temat postu: Re: Spolszczenie??? |
|
|
|
| wojtzuch napisał: |
Lektora (Waitzkin, Christiansen) na pewno nie spolszczysz, podobnie syntetyzera mowy. A do menu i "królowa bije konia" chyba nie potrzeba spolszczenia?
Co do polskiej wersji, to w ogóle była taka? Jeśli chodzi o piraty, to i tak nikt nie podałby tu łączy (i tak każdy je zna ). |
Chodzi mi o to aby były polskie komentarze do partii, lekcje napisane po polsku(są bardzo ciekawe ale czasem nie wiadomo o co chodzi) i w końcu podpowiedź ("Move Advence" najlepszy ruch jaki można zrobić taki i taki i dlaczego, jak dalsza kontynuacja - tak to mi pomiga gdzie ruszyć poświecą się chwile i i tak nie wiem o co chodzi tak to szybko się dzieje)
Znam Angielski ale ciężko jest tłumaczyć sobie tam wszystko to zajęło by kupe czasu, który można przeznaczyć na grę
P.S. brainw0rker - http://www.empik.edu.pl/ (Nauka angielskiego??) patrz moja wypowiedź wyżej... |
|
| Powrót do góry |
|
anonim2107 Nowy

|
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 12:23 pm Temat postu: Spolszczenie do Chessmastera!! |
|
|
|
Mam Chessmastera 9000 i 10000. Da się w niego grać, ale by w pełni wykorzystac możliwości tych gier potrzebne jest mi spolszczenie. Czy wie ktoś skąd można je pobrać do chessmastera 9000 lub 10000?? |
|
| Powrót do góry |
|
mikasek1992 Nowy

|
Wysłany: Wto Maj 02, 2006 6:49 pm Temat postu: chessmaster900 |
|
|
|
witam czy ktos ma spolszczenie do chessmastera9000 prosze podac jakies linki czy cos kupilem sobie cess...9000 i niewiem jak sie obslugiwac a ja z anglika to jestem ... lepiej niemowic |
|
| Powrót do góry |
|
|